خدمات پسیو رادین سیستم برای شما مشتریان محترم به شرح ذیل می باشد:
– نصب ترانک و داکت کشی در زیباترین فرم ممکن و رعایت استاندارد های لازم
– کابل کشی کابل های دیتا Cat5,Cat6, Cat7 ، کابل تلفن، برق و UPS
– فیبر نوری شامل کابل کشی، فیوژن، نصب پچ پنل و ادوات مربوطه
– نصب پریز و کیستون شبکه و تلفن
– نصب پچ پنل شبکه و تلفن با رعایت استاندارد ها و پیش بینی آینده
– نصب سرور، سوییچ، روتر و سایر تجهیزات در رک مربوطه
– نصب پریز برق و یو پی اس با محاسبه میزان مصرف
– نصب و راه اندازی تابلو برق با رعایت استتاندارد ها و ارایه نقشه تابلو
– نصب یو پی اس و باتری و سربندی مربوطه با محاسبه میزان مصرف
– نصب دوربین های مدار بسته و کنترلی در بهترین فضای ممکن
– نصب رک های ایستاده و دیواری به همراه آرایش رک با فرم بندی و پیش بینی آینده
– نصب دکل های مهاری و خود ایستا با کیفیت جهت تجهیزات وایرلس و دوربین
– نصب تجهیزات اتاق سرور و دیتا سنتر همراه با آرایش و نصب کابل های ارتباطی
– تست شبکه و فیبر نوری با تستر فلوک
– ارایه نقشه و مستندات کارهای اجرا شده
تعریف ترانک :
کانال های فلزی و یا پلاستیکی هستند، که بر روی دیوار نصب، و برای مخفی سازی و مرتب کردن کابلها و تمامی مدیاها از قبیل: کیستون تلفن، جعبه فیوزها،کیستون شبکه، پریز برق و UPS استفاده می گردد. معمولا همه ی برندهای ترانک شامل تمامی محصولات از قبیل کیستون، فیس پلیت، زاویه و گوشه می باشند.
تعریف Wireless :
شبکه است محلی که به صورت بیسیم ارتباط تمامی هاستها با یکدیگر را بر قرار می گرداند. در این نوع شبکه، هر چه تعداد کلاینتها بیشتر، سرعت شبکه نیز کندتر می گردد.
تعریف Point to point :
نوعی ارتباط است که دو شبکه ی محلی را از طریق ارتباط رادیویی در مسافتهای زیاد میتوانند به هم متصل گردند.
راه اندازی شبکه بی سیم
تکنولوژی شبکههای بیسیم، با استفاده از انتقال دادهها توسط اموج رادیویی به تجهیزات سختافزاری امکان میدهد تا بدوناستفاده از بسترهای فیزیکی همچون سیم و کابل، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. شبکههای بیسیم بازه وسیعی از کاربردها، از ساختارهای پیچیدهای چون شبکههای بیسیم سلولی (که اغلب برای تلفنهای همراه استفاده میشود) و شبکههای محلی بیسیم (WLAN – Wireless LAN) گرفته تا انوع سادهای چون هدفونهای بیسیم، را شامل میشوند. از سوی دیگر با احتساب امواجی همچون مادون قرمز، تمامی تجهیزاتی که از امواج مادون قرمز نیز استفاده میکنند، مانند صفحه کلیدها، ماوسها و برخی از گوشیهای همراه، در این دستهبندی جای میگیرند. طبیعیترین مزیت استفاده از این شبکهها عدم نیاز به ساختار فیزیکی و امکان نقل و انتقال تجهیزات متصل به اینگونه شبکهها و همچنین امکان ایجاد تغییر در ساختار مجازی آنهاست. از نظر ابعاد ساختاری، شبکههای بیسیم به سه دسته تقسیم میگردند: WWAN، WLAN و WPAN.
مقصود از WWAN، که مخفف Wireless WAN است، شبکههایی با پوشش بیسیم بالاست. نمونهای از این شبکهها، ساختار بیسیم سلولی مورد استفاده در شبکههای تلفن همراهاست. WLAN پوششی محدودتر، در حد یک ساختمان یا سازمان، و در ابعاد کوچک یک سالن یا تعدادی اتاق، را فراهم میکند. کاربرد شبکههای WPAN یا Wireless Personal Area Network برای موارد خانگی است. ارتباطاتی چون Bluetooth و مادون قرمز در این دسته قرار میگیرند.
شبکههای WPAN از سوی دیگر در دسته شبکههای Ad Hoc نیز قرار میگیرند. تفاوت میان شبکههای Ad Hoc با شبکههای محلی بیسیم (WLAN) در ساختار مجازی آنهاست. بهعبارت دیگر، ساختار مجازی شبکههای محلی بیسیم بر پایه طرحی ایستاست درحالیکه شبکههای Ad Hoc از هر نظر پویا هستند.
برخی از مزیت های شبکه های بیسیم عبارتند از:
تصمیم گیری در مورد اینکه در یک مجموعه کابل کشی انجام شود یا شبکه وایرلس انجام شود مستلزم بررسی است، اما به طور کل ترکیب این دو نوع شبکه بستر خوب و مناسبی را برای کابران به وجود می آورد.
اینکه صرفاً یک شبکه به صورت کابلی باشد راهکار درستی نیست زیرا در حال حاضر بسیاری از تجهیزاتی که به گونه با کار ما مرتبط شده اند به صورت وایرلس می باشند مانند انواع گوشی تلفن، تلبت، لپ تاپ حتی پرینترهای جدید نیز به صورت بی سیم تولید می شوند. اما نمی توان کیفیت و ایستا (Stable) بودن شبکه های کابلی را با وایرلس مقایسه کرد.
عموماً شبکه ای با بستر کابل با پشتوانه وایرلس و وایرلس جداگانه صرفاً برای دسترسی کاربران و میهمانان به اینترنت را می توان بستری نرمال نامید.
کارشناسان شرکت رادین سیستم با انوع کابل کشی شبکه و با گونه های مختلف تجهیزات مورد استفاده آشنا هستند. برند لگراند، نمونه های ارزان تر اما با کارآیی لگراند و داکتهای ایرانی. همچنین با انواع برند رک، پچ پنل، انواع سوئیچ، انواع اکسس پوینت، روتر و تمامی تجهیزات مرتبط آشنا بوده و برای هر مجموعه با توجه به فعالیت و بودجه بهترین حالت را اجرا خواهند نمود.
نصب و راه اندازی قسمت پسیو شبکه ممکن است ساده به نظر برسد اما در صورت عدم رعایت استاندارد ها و عدم تجربه کافی مشکلات عدیده ای برای کاربران فراهم می کند که گاه رفع آن از خود اجرا هزینه بیشتری می برد.
افت کیفیت، قطعی و وصلی شبکه، عدم توانایی در گسترش شبکه، عیب یابی و رفع ایراد دشوار و … از جمله مشکلاتی است که در صورت یک اجرای اشتباه گریبانگیر کاربران خواهد شد.